Fetele lui Nicolae Sulac – din nou împreună, după mulți ani!

După cum zice vorba populară, n-aduce anul ce aduce ziua, iată că de data aceasta n-a adus deceniul ce a adus ziua de 14 ianuarie 2024!

Regăsirea Doiniței și Ioanei Sulac a avut loc în Germania, chiar în prima zi a anului nou pe stil vechi. Surpriza foto a fost publicată de Ioana Sulac Laux, fiica cea mare a lui Nicolae Sulac, pe pagina sa de socializare.


Bucuria de a le vedea din nou împreună nu încape în cuvinte, iar fotografia n-are altă definiție, decât aceea că „sângele apă nu se face” și, de ce nu, „Sulac tot la Sulac trage”. Timpul a dovedit asta!

Surorile Sulac n-au fost niciodată certate, decât puțin ambițioase. Chiar dacă spun asta sub o formă ironică, luând parte la tot ce s-a întâmplat în ultimii 13 ani, pot spune că cea mai mare ruptură dintre cele două a fost ruperea de „ce au avut pe lume drag”, de Nicolae Sulac, dramă ce avea să fie resimțit mai târziu.

Drama ruperii de Nicolae Sulac încă se mai simte în Republica Moldova! Rapsodul basarabean are consacrate câteva zile deosebite în an, când la mormântul lui se face un adevărat cenaclu de reunire a scriitorilor, muzicienilor, oameni politici, admiratori și rude.

Ce-a fost între cele două, așa trebuia să se întâmple! Nimic de obiectat, nimic de reproșat, nimic de îndreptat. Viața nu-i cum ne place, ci cum trebuie să fie.

Împăcarea dintre surorile Sulac a avut loc în toamna anului 2023, dar întrevederea dintre ele a avut loc abia acum, iar noi considerăm că momentul este într-adevăr, o surpriză de „an nou” pentru toți iubitorii muzicii marelui Nicolae Sulac!

În concluzie: fetelor, vă iubim! 💙💛❤️

Nicușor Ilie

Foto: Ioana Sulac Laux.

Acest articol a fost publicat în Doina Sulac, In Memoriam Nicolae Sulac, Ioana Sulac, Nicolae Sulac, Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

COMENTEAZĂ AICI: